04.06.2018

Boho poroke so eden izmed tistih trendov, ki bodo v tem in naslednjem letu zelo popularni tudi pri nas in res se veselimo vseh boho obarvanih porok, ki jih bomo lahko delili na našem blogu. Fotografiranje, ki ga z vami delimo danes ima sicer rdečkasto zlate tone in bi po vseh pravilih bil bolj primeren za jesensko obarvane poroke ampak, ker smo prepričani, da si morate dan narediti točno takšen, kot si ga želite, ga objavljamo danes – morda pa bo inspiracija tudi kateri izmed poletnih nevest.

Se še spomnite makramejev, ki so jih imele naše babice in za katere smo najverjetneje mislili, da ne bodo nikoli več v trendu? No, zmotili smo se! Točno ti makrameji so ponovno aktualni oziroma če ne že kar eden izmed top trenov za to in naslednjo poročno sezono in nam so res všeč! Lejla iz Ornamentista ustvarja res prekrasne makrameje in ravno njeno delo je bilo del ozadja za poročni obred. Krasno, kajne?!

Navdušeni smo nad kombinacijo temno rdeče z zlatimi odtenki in kako krasno je vse skupaj vpleteno v vse dele fotografiranja. V bolj jesensko-zimsko obarvanih mesecih je potrebno najti še nekaj za čez poročno obleko in pleten pulover je odlična ideja!

Vse skupaj sta krasno ujeli Nastja Pugelj(iz Nastja Pugelj Photography) in Kaja Božič(iz Nasprot’ sonca), ki sta bili tudi pobudnici za tole inspiracijsko fotografiranje. Celotno fotografiranje sta ustvarili s pomočjo odličnih poročnih ponudnikov, fotografiranje pa postavili v zanimivo lokacijo kamnoloma. Vedno obožujemo unikatne ideje! 🙂poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi

Fotografinji Nastja in Kaja sta zapisali:”Idejni avtorici inspiracijske poroke sva poročni fotografinji Kaja in Nastja in s tem fotografiranjem sva pokazali, da tudi različni pogledi na isto stvar lahko vodijo v krasen končen izdelek. Sodelovanje, dogovarjanje, pa vendar svoboda vsake posameznice so naju pripeljali v nenavadno obliko sodelovanja. Čeprav delujeva vsaka pod svojim imenom, sva pravzaprav nerazdružljiv team. Prednost takšnega sodelovanja je v tem, da nudiva širši spekter stila fotografij. Njun moto pa je drugačnost – v vseh merilih. Prav s tem vodilom sva se lotili tudi nastalega projekta.

Pri tem je veliko mero izgleda odtehtalo delo Ane – OblikovAne, ki je jesensko-zimsko boho poroko odela v prevladujoče bordo rdeče in sivo zelene barve, mizo opremila s starinskimi elementi, ki so ob zlatih dodatkih izpadli povsem graciozno, tem pa dodala še brezčasen makrame LejleOrnamentist. K celotnemu konceptu je NinaFinimini dizajni oblikovala tudi skladne tiskovine. H končnemu izgledu je dodobra pripomogel veličasten ambient, ki smo ga iz klasičnega zelenega ozadja prestavili v kamnolom z barvitim vodnim zajetjem. Za okusne in fotogenične sladice je poskrbela MancaRudolfova malca.

Rebeka in Alen, tudi v resnici poročen par, sta profesionalno odigrala svoji vlogi, dodatno pa sta ju polepšali DarjaFrizerski salon Darja in Anja Pleteršek make up. Za preostali izgled sva poskrbeli kar fotografinji sami in po omarah (starih) staršev izbrskali zopet aktualno poročno obleko in zlat nakit. Star(insk)o je novo moderno!”poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi poroka v naravi

Poročni fotograf: Nastja Pugelj fotografinja in Nasprot’ sonca
Poročni make up: Anja Pleteršek
Poročna pričeska: Frizerski salon Darja
Poročno cvetje in dekoracija: OblikovAna
Poročne sladice: Rudolfova malca
Poročne tiskovine: Finimini dizajni
Poročni makrame: Lejla Žorž – Ornamentist
Poročna lokacija: Kamnolom Škofljica

SLEDITE NAM NA INSTAGRAMU
@OHSOSTUNNINGBLOGSLOVENIJA
Domen Kolšek, s.p., Urška in Domen, DŠ: 95205578, MŠ: 6618502000