29.05.2017

Po nekaj malce bolj naravno obarvanih porokah vam danes pokažemo pravo mestno poroko v centru Ljubljane. Tako priprave, civilni obred in slavje so se odvijali v samem centru Ljubljane, celotna poroka pa je imela eleganten pridih z vijoličnimi barvami. Nevesta pa se je odločila ne samo za eno ampak kar za dve poročni obleki! V daljši poročni obleki je prišla na civilni obred, med poročnimi portreti pa se je preoblekla in presenetila (takrat že) svojega moža še z eno krasno poročno obleko. elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani

Fotografinja Iva Novak je o poroki zapisala:”Poroka Maje in Gašperja je bila tista, ki se sem se je že mesece veselila. Z Majo je bilo vse tako preprosto – urnik sva sestavili v enem mailu, vse ostale podrobnosti so se uredile sproti. Zame je bila to prva popolnoma ljubljanska poroka. Takšna, kjer te taxi odpelje do neveste in nazaj domov in takšna, ko veš, da bo v vsakem primeru vse super, ker sta se onadva tako odločila – karkoli bi že bilo. Že dolgo je bilo odločeno, da bo to najlepši dan.

Ko sem prispela v hotel Slon, sem najprej fotografirala detajle. Dve krasni obleki z divjimi čevlji in ujemajočim šopkom. Anja Skok je spet poskrbela za brezhiben make up in poudarila Majine oči, ki so verjetno najbolj modre oči na tem svetu. Kakšna barva, kakšna iskrivost. :). Smeh, šampanjec, oblačenje in pravi poročni nered. 🙂 Še nikoli nisem bila priča takšnemu mini kaosu na poročni dan, družice so hitele iz kopalnice v dnevno sobo, urejale frizuro in make up, si oddahnile na majhnem balkonu, iz katerega je pogled segel vse do Tivolija. Uživala sem z njimi.

Obred se je odvijal v Cekinovem gradu v Tivoliju. In kakšen krasen, oseben obred! Bila je pripoved o njunih mladih letih, o tem, kaj vse sta že doživela. Dvorana je bila ves čas nasmejana. Sledil je dvakrat glasen “da” in prstana. Veselje, veselje :). Kmalu zatem pa smo odšli na sprehod po Tivoliju in nastali so najbolj mehki in topli posnetki. Ves čas fotografiranja sta bila tako nasmejana (in nagajiva :)). Ko smo prišli v mesto, je Maja imela še eno majhno presenečenje za Gašperja – undeniably sexy & cute litte dress :).

Bil je krasen dan. Takšen, kot sta si ga zamislila in sta si ga želela. Vesela sem, da sem lahko bila z vama, hvala, da sta mi zaupala in hvala, ker sta bila od trenutka, ko smo se spoznali tako zelo, zelo prijetna. Tako zelo, zelo. Hvaležna sem za vaju in vama želim vse dobro.”

elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani elegantna poroka v ljubljani

PONUDNIKI
Poročni fotograf: Iva Novak
Poročni make up: Anja Skok
Lokacija civilnega obreda: Cekinov grad, Tivoli
Lokacija poročnega slavja: Hotel Slon

SLEDITE NAM NA INSTAGRAMU
@OHSOSTUNNINGBLOGSLOVENIJA
Domen Kolšek, s.p., Urška in Domen, DŠ: 95205578, MŠ: 6618502000