13.11.2017

Ko smo videli tole fotografiranje smo obstali brez besed! VAU! Res čudovita lokacija, prekrasna kombinacija odtenkov zelene in bronaste barve in skrbno načrtovani detajli. Res čudovito! Zelena in bronasta sta letos zelo popularni in vsekakor bosta popularni tudi naslednje leto. Nam se zdi kombinacija super, saj lahko kombinirata več različnih odtenkov zelene, z bronasto pa dodata piko na i, vse skupaj pa dobi moderen pridih.

Poročna inspiracijska fotografiranja so odlična priložnost, da bodoči mladoporočenci vidijo kaj vse je možno in kako lahko okrasijo svoj poročni prostor in zato smo vedno veseli, ko lahko objavimo takšno krasno fotografiranje kot danes.

 

poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt

Poročna organizatorka Elisa iz Marelli wedding planner nam je zaupala:”Inspiracijo za fotografiranje smo našli v čudovitem rastlinjaku iz 19.stoletja v Botaničnem vrtu v Sežani. Je čudovita lokacija le nekaj kilometrov stran od italijanske meje. Tukaj lahko najdete ogromno različnih eksotičnih rastlin, kot so kaktusi, sukulente, palme,…

Zato smo se odločili, da bo celotno fotografiranje v botaničnem duhu. Zaradi veliko rastlinja v rastlinjaku smo celotno dekoracijo naredili zelo minimalistično in moderno. Odločili smo se za kombinacijo bele in zelene, nato pa smo dodali še nekaj dodatkov z bakreno barvo.

Lokacija Botaničnega vrta Sežana je popolna lokacija za intimne romantične poroke, zato smo se odločili za mizo za šest ljudi, ki smo jo dekorirali z visokimi temno zelenimi svečami in krasnim cvetjem, ki ga je pripravila Meta iz Sanjskega šopka. Kombinirala je zelenje, anemone, vrtnice, liziantuse in jim dodala nekaj roza in mareličnih ranunkul in nekaj krasnih protej za unikaten izgled.

Petra, ki ustvarja pod imenom Pcakes, je ustvarila čudovito poročno torto z dodatkom iz bronaste folije, inspiracijo za to kreacijo pa so bile poročne tiskovine, ki jih je ustvarila Allie iz Polly & Me, ki so napisane ročno s kaligrafijo.

Kar mi je pa najbolj všeč pri celotnem fotografiranju pa je krasna mehka svetloba, ki je prihajala skozi okna te krasne lokacije!”

poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt poroka botanični vrt

PONUDNIKI

Poročni fotograf: EmotionTTL
Poročni organizator: Marelì Wedding Planner & Designer
Poročna lokacija: Botanični vrt Sežana
Poročno cvetje: Sanjski Šopek
Poročna torta: Pcakes
Poročne tiskovine: Polly and Me
Poročna pričeska: Un Diavolo per Capello
Nevestina in ženinova poročna obleka: Asos

SLEDITE NAM NA INSTAGRAMU
@OHSOSTUNNINGBLOGSLOVENIJA
Domen Kolšek, s.p., Urška in Domen, DŠ: 95205578, MŠ: 6618502000