04.01.2018

Kar ne moremo verjeti, da je leta 2017 že konec. Lansko leto ima za nas poseben pomen saj smo začeli s prvim poročnim blogom v Sloveniji in res smo veseli, ko vidimo kakšen pozitiven odziv smo prejeli od ponudnikov in od bodočih nevest. V lanskem letu se je nabralo res ogromno število ogledov naše strani(preko 40.000 ogledov) in v tej blog objavi smo zbrali najbolj brane resnične poročne zgodbe. Res smo veseli, da smo lahko objavili toliko krasnih poročnih zgodb in veselimo se vseh, ki jih bomo objavili letos. V kratkem pa bomo z vami delili še najbolj brane zgodbe iz zaročnih fotografiranj in poročnih inspiracijskih fotografiranj. Prav tako pa komaj čakamo, da vam predstavimo vse novosti!

 

CHIC ELEGANTNA POROKA S ČUDOVITIM RAZGLEDOM

najbolj-brane-porocne-zgodbe-porocni-blog-1

Krasna lokacija Tri lučke, dopolnjena s chic stilom ženina neveste in fotografijami Lumeria. Celotno zgodbo najdete tu.

 

RDEČE ZLATA DIY POROKA V VIPAVSKI DOLINI NA MAJERIJI

najbolj-brane-porocne-zgodbe-porocni-blog-10

Čudovita lokacija Majerija, prekrasna dekoracija izpod rok neveste in čudovite fotografije Aluna weddings. Celotna zgodbo najdete na povezavi.

 

NETRADICIONALNA POROKA NA OTOČCU Z NEVESTO V ČRNI POROČNI OBLEKI

najbolj-brane-porocne-zgodbe-porocni-blog-7

Ko se nevesta odloči za tako krasno črno poročno obleko znamke Alexandra Grecco smo naravnost navdušeni! Intimna in netradicionalna poroka na Otočcu, ki sta jo krasno ovekovečila That happy day. Blog objavo najdete tu.

 

VINTAGE POLETNA POROKA V POSTOJNI Z NEŠTETO DETAJLI

najbolj-brane-porocne-zgodbe-porocni-blog-4

Ko poroko ustvarita Luka in Ben in vsebuje na tisoče detajlov, od krasnega rustikalnega obreda na travniku do čudovito dekoriranega slavja preprosto ostanemo brez besed. Krasne fotografije je ujel Marinkovič weddings. Zgodbo smo objavili tu.

 

RUSTIKALNA POROKA V HIŠI POSEBNE SORTE

najbolj-brane-porocne-zgodbe-porocni-blog-9

Čudoviti rustikalni detajli, krasna lokacija na Primorskem in prekrasne fotografije Neže Reisner – celotno poroko najdete v tej blog objavi.

 

VINTAGE POROKA NA DOLENJSKEM

najbolj-brane-porocne-zgodbe-porocni-blog-5

Poroko med vinogradi na Dolenjskem in kombinacijo toplih marelično roza tonov si lahko ogledate tu, vse trenutke pa sta čudovito ujela Nika + Grega.

 

KRASNA POROKA V GORIŠKIH BRDIH

najbolj-brane-porocne-zgodbe-porocni-blog-2

Goriška Brda in Grad Gredič so vedno krasna lokacija za poročni dan saj ponujajo krasne razglede. Ostali smo brez besed kako krasna je bila tale poroka, kjer je fotografije ustvarila Ana Kete.

 

VINTAGE POROKA NA KRASU

najbolj-brane-porocne-zgodbe-porocni-blog-3

Obožujemo poroke na prostem in tale, ki jo najdete tu je bila preprosto čudovita! Vse momente tega krasnega dne pa je fotografirala Tamara Bizjak.

 

INTIMNA VIJOLIČNO OBARVANA POROKA SREDI TEDNA

najbolj-brane-porocne-zgodbe-porocni-blog-8

Čudoviti sončni portreti in par, ki se je odločil imeti poročni dan točno takšen, kot sta si ga zaželela in sta se poročila na sredo. Celotno zgodbo najdete tu, te krasne fotografije pa je ustvaril Dejan Žagar.

 

ELEGANTNA VIJOLIČNO OBARVANA MESTNA POROKA V LJUBLJANI

najbolj-brane-porocne-zgodbe-porocni-blog-6

Krasno elegantno poroko, kjer je imela nevesta kar dve poročni obleki, portrete pa so fotografirali kar v centru Ljubljane lahko vidite tu. Krasne fotografije pa so delo Ive Novak.

SLEDITE NAM NA INSTAGRAMU
@OHSOSTUNNINGBLOGSLOVENIJA
Domen Kolšek, s.p., Urška in Domen, DŠ: 95205578, MŠ: 6618502000