09.07.2018

Vau, vau, vau! Dve krasni poročni obleki, prečudovita dekoracija in prekrasna lokacija v osrčju Julijskih Alp! Tole inspiracijsko poročno fotografiranje nas je preprosto navdušilo z vsemi krasnimi elementi in kopico čudovite inspiracije za vse bodoče mladoporočence!

Pri fotografiranju so sodelovali sami odlični ponudniki in res smo veseli, ko vidimo, da se poleg resničnih porok ustvarjajo tudi takšne krasne zgodbe inspiracijskih fotografiranj. Prekrasni čipkasti poročni obleki(točno takšni, kot je sedaj trend) sta iz poročnega salona Sanjska Obleka, za cvetje in dekoracijo v bordo rdečih tonih je poskrbela Cvetličarna Spaans, za pohištvo pa Kredenca. Nevesto je naličila odlična vizažistka Manja Korošec in TM Esthetics, za pričesko pa je poskrbela Žana Metelko iz Studio34.

Neveste, tukaj imamo za vas nasvet. Med ličenjem in urejanjem pričeske, sploh če boste imele urejanje in oblačenje doma ali v hotelu se oblecite v nekaj udobnega in lepega, saj boste takrat fotografirane. In kaj bolj primernega je lahko, kot pa prekrasne haljice. Na tem fotografiranju je za to poskrbela Evelina iz EvelinaApparel in nam je ta ideja res zelo všeč!

Ne moremo pa tudi mimo še dveh prekrasnih in unikatnih idej iz tega fotografiranja. Prva je vsekakor resnično prekrasna in unikatna poročna torta, ki izgleda kot, da je polna kristala in je nastala izpod rok odlične ustvarjalke Eme iz Emazing Creations in prepričani smo, da je bila torta ne samo lepa ampak tudi odličnega okusa! Druga ideja, ki pa jo želimo izpostaviti pa so prekrasne tiskovine, ki vsebujejo tudi ročno kaligrafijo, ki jih je ustvarila Romina iz La Mina.

Celotno fotografiranje, ki ga je zasnovala Nina Justin Završnik in je potekalo v okolju Hotela Skipass, Restavracije Kranjska Gora in Jezera Jasne, pa je v čudovite fotografije ujel odličen poročni fotograf Nejc Bole!

poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska goraporoka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora

 

Organizatorka fotografiranja Nina Justin Završnik nam je zaupala nekaj besed o sami inspiraciji in idejah:”Na čudovit jesenski dan smo v idilični Kranjski Gori z najboljšo ekipo pričarali nepozaben poročni dan. Poročni fotograf Nejc Bole je v svoj objektiv ujel najlepše barve preteklega leta in jih ovekovečil za vedno. Žametna rdeča, topla siva in večna zlata so bili odtenki, ki so nas spremljali vse od butičnega hotela Skipass pa do jezera Jasna, kjer so se v kristalno čisti vodi odsevali vrhovi Julijskih Alp. Čudovita lokacija v centru Kranjske Gore jemlje dih vsem, tako ljubiteljem gora, kot tudi tistim, ki jih sicer ta kulisa pusti hladnokrvne. Najlepši in najbolj barvit letni čas za nepozabno poroko.”

 

poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora poroka kranjska gora

PONUDNIKI

Poročni fotograf: Nejc Bole Photography
Poročni organizator: Nina Justin Završnik
Poročna lokacija: Hotel Skipass, Restavracija Kranjska Gora, Jezero Jasna
Poročni make-up: Manja Korošec za TM Esthetics
Poročna pričeska: Zanna Metelko za Studio 34
Poročna torta: Ema Zupan za Emazing Creations
Nevestina obleka: Sanjska Obleka
Poročno cvetje: Cvetličarna Spaans
Izposoja poročnega pohištva: Kredenca
Poročne tiskovine: Romina Ivančič za La mina
Nevestina haljica za poročne priprave: EvelinaApparel
Prstani: Zlatarna Celje
Par: Tamara Sefic in Klemen Polajžer

SLEDITE NAM NA INSTAGRAMU
@OHSOSTUNNINGBLOGSLOVENIJA
Domen Kolšek, s.p., Urška in Domen, DŠ: 95205578, MŠ: 6618502000