21.05.2018

Po kraški vasici se danes selimo v Maribor, kjer se je odvijala tale krasna pastelno obarvana poroka. Nevesta je nosila krasna čipkasto poročno obleko v rahlem pudrastem tonu, celoten dan pa je bil poln pastelno obarvanega cvetja. Prekrasno, res!

Tanja in Jani sta nam zaupala:”To je bila najina zadnja poroka za leto 2017 in bila je naravnost čudovita! Eva in Borut sta dahnila svoj da v velikem družinskem krogu, na njuno poroko so prišli sorodniki in prijatelji iz različnih držav in celoten dan se je dogajal pod Pohorjem. Poročni obred je potekal v ljubkem francoskem vrtu Hotela Habakuk, poročno slavje pa v prireditveni dvorani Hotela Arena. Vmes smo na hitro skočili na bližnje golf igrišče, kjer smo ustvarili nekaj portretnih fotografij ženina in neveste. Tla so bila, kot je v tem letnem času za pričakovati, kar vlažna in blatna, zato si je nevesta sezula bele čevlje in se po travi sprehajala bosa. Kljub temu je bila lepa sončna sobota brez padavin, ravno pravšnja za obred na prostem. Izmed vseh porok, ki sva jih to leto fotografirala, sta imela Eva  in Borut najzanimivejši in najlepši prvi ples.”
poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor poroka maribor

MESEC IN LETO POROKE: September 2017

PONUDNIKI

Poročni fotograf: Tanja & Jani Photography
Poročni make up: Secret Key Makeup
Poročna pričeska: Maša Mandić NikolosKi
Poročno cvetje: Cvetje Maher
Poročna vabila in tiskovine: Lovely Notes
Nevestina poročna obleka: JJ’s House
Ženinova obleka: Hugo Boss
Čevlji: Humanic
Poročni prstani: Zlatarstvo Mlakar
Poročna torta: Lušta – Tovarnica sladkosti
Glasba: DJ Popi, Ansambel Štrk 
Lokacija poročnega obreda: Francoski vrt Hotela Habakuk
Lokacija poročnega slavja: Prireditvena dvorana Arena

OH SO STUNNING PONUDNIKI
SLEDITE NAM NA INSTAGRAMU
@OHSOSTUNNINGBLOGSLOVENIJA
Domen Kolšek, s.p., Urška in Domen, DŠ: 95205578, MŠ: 6618502000