22.02.2018

Res smo veseli, ko vidimo, da se poleg klasičnih poročnih sejmov organizirajo tudi manjši butični dogodki za bodoče mladoporočence. Ta, ki ga predstavljamo danes je čisto unikaten in ga organizira Tamara iz YammyTammy.

Dogodek, imenovan Sladka Pokušina, se bo zgodil v ponedeljek, 5. marca ob 17:30 uri v kavarni Sputnik v Ljubljani. V prvi vrsti bo dogodek namenjen poskušanju odličnih poročnih tort(preizkusili boste lahko kar 15 okusov!), prav tako pa boste lahko spoznali še nekaj drugih odličnih poročnih ponudnikov, ki se ukvarjajo s poročnim ličenjem, poročnimi tiskovinami, poročnim cvetjem, poročno fotografijo in poročno dekoracijo.

Sliši se super, kajne? Potem se vsekakor prijavita na spletni strani Sladke pokušine! Cena prijave na par znaša 10€ in vsebuje tako poskušanje poročnih tort, kot posvete z ostalimi poročnimi ponudniki.

IMG_2697-small-1

ZAKAJ SE GA MORATA UDELEŽITI?

Preprosto – ker se kmalu poročita! Kakšen okus torte izbrati? Kakšna naj bo dekoracija, ki vama bo neznansko všeč in jo bosta želela gledati še na fotografijah, dan za dnem? Kakšen je tisti pravi make-up, zate, nevesta? Make up, v katerem se boš počutila udobno in kraljevsko obenem. In kakšna naj bodo vabila? Si želita vintage, modernih, zlatih, minimalističnih vabil? Pa kako veliko vlogo igra fotograf? Da o šopku sploh ne govorimo. Vidita, to je dogodek za vaju. Želimo vama olajšati pripravo na poroko. Vemo, da je na voljo ogromno ponudnikov in vsakdo je v nečem poseben, drugačen. Tokrat bosta lahko spoznala le nekatere izmed nas, ki v ozadju skrbimo, da so poroke zares tisti najlepši dnevi življenja. Dalo bi reči celo sanjski.

POMEMBNE INFORMACIJE

Sladka pokušina poteka v ponedeljek, 5.marca, ob 17.30 URI v Sputniku v Ljubljani. Sputnik najdeta na Tržaški cesti 128, dogodek pa se odvija v prvem nadstropju. Začnemo ob 17.30.

Na dogodek se lahko prijaviš s poslanim mailom na tamara@yammytammy.si ali z izpolnjenim prijavnim obrazcem, ki ga najdeš tukaj. Za vsa morebitna vprašanja vama je Tamara prav tako na voljo na mailu tamara@yammytammy.si ali na telefonski številki 040-620-288.

Dogodek stane 10 EUR na par. Če se kdo od vaju (ženin in nevesta) ne bo utegnil udeležiti dogodka, lahko pride tudi z drugo osebo. Cena velja za par. Če pride ena oseba sama, se cena ne spreminja. V ceno je všteto pokušanje 15 različnih poročnih tort in vsa presenečenja, ki vama jih pripravljajo vsi udeleženi ponudniki. Svojo prijavo lahko oddate do 3.marca, pred dogodkom pa mora biti poravnana cena vstopnice. Po oddani prijavi prejmeta predračun na mail, plačata pa ga z nakazilom na trr.

Sladka-pokusina-01-copy-1024x536

KATERE PONUDNIKE BOSTA LAHKO SPOZNALA NA SLADKI POKUŠINI?

Na Sladki pokušini bosta spoznala šest poročnih ponudnikov. Z vsemi se bosta lahko posvetovala, vprašala karkoli vaju zanima in prejela ogromno koristnih informacij. Zdaj pa spoznajta vseh šest ponudnikov!

 

YAMMY TAMMY, POROČNE TORTE

Tamara, ki stoji za blagovno znamko Yammy Tammy je strastna ustvarjalka sladkih dobrot. Poročne torte so ji od nekdaj najljubše, zato je po njih tudi najbolj poznana. Tamara je izšolana slaščičarka, specializirana za pripravo poročnih tort izdelavo poročne torte pa ji je zaupalo že mnogo parov.

Kaj prejmeta: Preizkušanje 15 različnih poročnih tort

– Spletna stran: www.yammytammy.si
– Facebook: YammyTammy
– Instagram: YammyTammy
– Kontakt: tamara@yammytammy.si

Foto_Tami-731x1024

 

NINABEAUTYNA, MAKE UP ARTISTKA

Nina, znana pod imenom NinaBeautyna, je profesionalna make up artistka, izšolana na eni najbolj priznanih šol ličenja, Makeup Designory. Uporablja zgolj visoko kakovostne proizvode, neveste pa so ji še posebej pri srcu. Na vajini poroki bo poskrbela za brezhiben videz neveste, priče, družic in tudi tašče!

Kaj prejmeta: Osvežitev make-upa in kupon z ugodnostjo za poročno ličenje

– Spletna stran: www.ninabeautyna.com
– Facebook: Ninabeautyna
– Instagram: Ninabeautyna
– Kontakt: info@ninabeautyna.com

image1

 

URŠKA & DOMEN PHOTOGRAPHY, POROČNA FOTOGRAFIJA

Brez fotografij od poroke ostane bore malo. Fotografija je eden najpomembnejših elementov poroke, saj je edina, ki poskrbi za dolgotrajne spomine. Tokrat bosta spoznala fotografski par, Urško in Domna. Vodita uspešen blog in sta znana kot odlična poročna fotografa, ki poskrbita, da se poročnega dne nikoli ne pozabi.

Kaj prejmeta: Posvet o vrstah poročnih fotografij in katera je prava za vaju

– Spletna stran: www.urskadomen.si
– Facebook: Urška & Domen Photography
– Instagram: Urška & Domen Photography
– Kontakt: info@urskadomen.si

Foto_urskadomenphotography-3-1024x683

 

ANANOIA STUDIO, POROČNE TISKOVINE

Ananoia studio je ustvarila Ana, oblikovalka tiskovin. Njen pristop je drugačen, unikaten in ravno pravšnji za poroke. Njeno delo temelji na kaligrafiji oziroma lettering-u, kot ga sama poimenuje. Vse tiskovine najprej naredi ročno, tako besedilo kot risbe. Nato jih naknadno obdela še na računalniku, tako pa nastane unikatna tiskovina.

Kaj prejmeta: Predstavitev tiskovin in svetovanje o vajinih tiskovinah

– Spletna stran: www.ananoia.com
– Facebook: Ananoiastudio
– Instagram: Ananoiastudio
– Kontakt: annoia.studio@gmail.com

Photo_ana_tiskovine-1024x690

 

SHABBY HOUSE, POROČNA DEKORACIJA

Nimata prave dekoracije in nočeta vsega kupovati? Potem je ponudba blagovne znamke Shabby House prava za vaju. Jagoda je lastnica blagovne znamke, uspešnega bloga in ogromno dekorativnih predmetov. Pomagala vama bo pri izbiri dekorativnega sloga in predmetov, ki so nepogrešljivi del vsake poroke.

Kaj prejmeta: Posvet o dekoraciji in slogih

– Spletna stran: www.vintageporoke.si
– Facebook: shabbyhouse
– Instagram: vintageporoke.si
– Kontakt: info@vintageporoke.si

Foto_jagoda

 

CVETLIČNICA, POROČNO CVETJE

Cvetličnica – Urša je ženska z veliko občutka in izkušenj z oblikovanjem cvetja. Izdeluje šopke, aranžmaje, cvetlične venčke in skrbi, da je cvetje vedno sveže. Vse izdelke izdeluje s sezonskim cvetjem, šopke pa prenaša od nevestine ideje na papir in nato v resničen, živ šopek.

Kaj prejmeta: Posvet o pravilni izbiri poročnega šopka

– Facebook: Cvetlicnica
– Kontakt: cvetlicnica.dekoracije@gmail.com

foto_cvetlicnica_ursa-1024x681

SLEDITE NAM NA INSTAGRAMU
@OHSOSTUNNINGBLOGSLOVENIJA
Domen Kolšek, s.p., Urška in Domen, DŠ: 95205578, MŠ: 6618502000