12.02.2018

Res smo veseli, ko lahko objavimo malce drugačno, unikatno poročno zgodbo, takšno kjer ženin ni v elegantni obleki, kjer nevesta nima bele poročne obleke, kjer njun obred poteka kar zraven njunega doma in takšno kjer si ženin in nevesta naredita dan čisto po svoje. Tale poroka, ki se je odvijala na eni izmed najbolj zaželenih lokacij letošnjega leta, Treh lučkah, je čudovita kombinacija romantičnosti in unikatnosti. Preprosto čudovito!
poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner

Fotografinja Neža Reisner pravi:”Dan se je začel s pripravami, ki sta jih imela v sosednjih hišah. Ker je bilo poletje, je imela Pia ličenje kar na terasi njune hiške, Aljaž pa se je pripravljal v hiši svojih staršev. Pia in Aljaž živita na idilični lokaciji, kjer je bolj malo hiš in travniki povsod naokoli. Ravno zato sta se odločila, da bo poroka na prostem kar pri njima na vrtu, pred hišo.

Že na vabilih in ostalih tiskovinah, ki sta jih pripravila sama, so se prelivale modro vijolične barve. Piko na i k celotnemu stilu poroke, je dodala Piina obleka, ki je imela ob robovih blago pobarvano na vijolično in modro. Wau! Za to obleko pa res lahko rečemo, da je unikatna in ustvarjena posebej za njo. In še ena stvar, ki me je pri obleki popolnoma prevzela – visok razporek pri straneh obleke, ki je ob vetru razkrival njene noge s čudovitimi tattooji. Lahko si predstavljate, da je ob prvem pogledu nanjo marsikdo potočil solzo ganjenosti. Priznam, tudi jaz sem se komaj zadrževala.

Sledilo je nekaj minut za naše fotografiranje, ki smo jih izkoristili kar na sosednjem travniku. Ravno takrat je bil prekrit z vijoličnimi rožami, ki so se ujemale s Piino obleko in poročnim šopkom. Po fotografiranju smo odhiteli nazaj, kjer so nas vsi že čakali, da smo se skupaj odpeljali do Treh lučk. Pia, Aljaž, priči in starši so se odpeljali z VW T1 in Ford Mustangom. Po prihodu v gostišče, je sledila pogostitev, potem pa smo si vzeli še nekaj časa za fotografiranje. Pia in Aljaž sta pripravila dimne bakle, ki so bile super popestritev našega fotografiranja.

Kmalu smo se pridružili svatom na terasi z najlepšim razgledom daleč naokoli. Po pogostitvi smo se odpravili v dvorano, kjer je bilo skrbno poskrbljeno za vse detajle. Ob rock glasbi so svatje žurali še dolgo v noč, midva pa sva po razrezu torte odšla. In moram vam povedati, da je bilo tudi rezanje torte nekaj posebnega. Kako? Poglejte si v spodnjih fotografijah :).”
poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner poroka tri lučke neža reisner

MESEC IN LETO POROKE: Julij 2017

PONUDNIKI

Vabila in ostale tiskovine: Nevesta
Poročni šopek in dekoracija: Vrtnarija Valner
Band: Non Stop Band
Make up: AP Beauty Artist
Frizura: Frizerstvo Ella in Barber room by Edis
Nevestina obleka: Lilith by Katarina Baban
Ženinova obleka: brezrokavnik Suzana Rengeo – Clothes with style, ostalo Galileo in XYZ
Ženinovi čevlji: Salon Strugar
Poročna torta: Gox (Gorazd Potočnik)
Poročni prstani: Zlatarna Aura
Fotograf: Neža Reisner
Lokacija poročnega obreda: Pri ženinu in nevesti pred hišo
Lokacija poročnega slavja: Tri lučke

SLEDITE NAM NA INSTAGRAMU
@OHSOSTUNNINGBLOGSLOVENIJA
Domen Kolšek, s.p., Urška in Domen, DŠ: 95205578, MŠ: 6618502000