31.03.2017

Danes z vami delimo poroko, ki nam je vzela dih! Tale poletna poroka se je odvijala v okolici Postojne in resnično je bila čudovita! Vsak detajl na svojem mestu in res nešteto detajlov, od krasnega rustikalno vintage obarvanega obreda na travniku, do čudovite unikatne pogostitve po obredu in dih jemajočem slavju. A kako drugače tako ne bi moglo biti, ko pa sta za celotno organizacijo in izgled poroke poskrbela Luka in Ben, celotno poroko pa je v objektiv ujel Marko Marinkovic.

vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben

Poroka je bila za Luko in Bena nekaj posebnega, saj se je poročila Lukova sestra in zaupala sta nama še malce več o samem dogajanju in pripravah na poroko:”Ta veseli dan ali Diana in Aljaž se ženita. Za naju dolgo najbolj pričakovana poroka. Nekaj kar sva naredila in src, ki sva se jih dotaknila za Lukijevo sestro in njenega izbranca Aljaža. V domači vasi  Strmca, na domačiji Diane se je pričela njuna pot v poročni dan in noč. Dan doživetij in najlepših spominov za vse nas. Pritekle so solze, slišal se je smeh in veselje. V zraku je bila sreča in ljubezen. V srcu pa toplina, ki traja še danes. Njun in naš dan so obogatili Maja Založnik in Marko, Jure Počkaj, njuna glasbena skupina Ni panike, Nina Pušlar, Alfi Nipič in komik Pijama. Nista vedela, da prihajata v večer presenečenj in “nore žurke” do jutranjih ur z izbranimi. Ni zaman beseda, da je bila poroka svetovna, ampak ne zaradi izgleda pač pa zaradi vseh sorodnikov, ki so prišli iz Avstralije in prepotovali ure, da so na ta srečen dan bili z Diano in Aljažem. Dan je bil popoln, ker so tukaj z nami bili vsi. Priložnost, ko se je  zopet po vseh letih združila vsa družina ob prelepem dogodku, ki je navdihnil in se dotaknil vseh.

Catering na obredih sva pripravila kar sama s svojo štajersko ekipo, slavje pa se je nadaljevalo v Hotelu Jama v Postojni, kjer nas je s čudovito postrežbo in vrhunsko hrano odneslo v noč zabave, plesa in spominov. Ne pozabimo, da ko pišem tole ne pozabim na vso delo, ki ga je Luki vložil v torto, šivanje obleke in dekoracije – nepozabno in enkratno. Definitivno “a day to remember” za vse nas in veseli smo, ker lahko to veselje delimo z vami v obliki čudovitih fotografij, ki jih je za nas pripravil in zbral eden in edini Marko Marinković.”
vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben vintage poroka luka in ben

LETO IN MESEC POROKE: Julij 2016

PONUDNIKI

Poročne tiskovine: Kjut dizajn

Poročna organizacija, poročna obleka, cvetje, dekoracija, catering, ličenje: Luka in Ben

Poročni fotograf: Marko Marinkovic

Lokacija poročnega slavja: Hotel Jama, Postojna

SLEDITE NAM NA INSTAGRAMU
@OHSOSTUNNINGBLOGSLOVENIJA
Domen Kolšek, s.p., Urška in Domen, DŠ: 95205578, MŠ: 6618502000