O BLOGU
NAŠA VIZIJA
Naša vizija, kot prvi poročni blog v Sloveniji je pare, ki načrtujejo svoj poročni dan, na tedenski ravni inspirirati z objavami najlepših poročnih zgodb pri nas in jim tako podati sveže, moderne ideje pri načrtovanju njihovega najlepšega dne. Naše bralce želimo poleg inspiracije povezati tudi z najboljšimi poročnimi ponudniki, ki bodo predstavljeni na našem blogu. Naš poročni blog je zasnovan na kvaliteti in ne kvantiteti in ravno zaradi tega bodo vse objavljene poročne zgodbe skrbno izbrane, prav tako bodo skrbno izbrani poročni ponudniki, ki jih bomo povabili k sodelovanju.

EKIPA
Urška Majer
Co-founder
Z porokami sem se srečala dobrih pet let nazaj, ko sva z Domnom začela fotografirati poroke in od takrat naprej sem navdušena nad njimi. Očarajo me vsi krasni in skrbno izbrani detajli, spontani trenutki in predvsem tisto zaradi česar se par odloči za takšen korak - ljubezen. Moj najljubši trenutek na poroki je vsekakor takrat, ko se ženin in nevesta prvič vidita, pa naj bo to na obredu ali nekje na samem. V prostem času veliko časa preživim z mojo psičko Zojo, raziskovanju skritih(in manj skritih) kotičkov po svetu skupaj z Domnom in za fotografskim objektivom.
Domen Kolšek
Co-founder
Kljub temu, da sem preden sva z Urško začela poroke fotografirati skupaj, sam fotografiral že nekaj porok, mi je šele najina prva skupna poroka dala vedeti, da je to res tisto čemur se želim posvetiti. Uživam v lovljenju minljivih trenutkov in vseh čustev, ki so na poročni dan prisotni. V prostem času najraje kolesarim, uživam v sprehodih z Roxy in Zojo ali pa raziskujem skrite kotičke sveta z Urško.

SLEDITE NAM NA INSTAGRAMU
@OHSOSTUNNINGBLOGSLOVENIJA
Domen Kolšek, s.p., Urška in Domen, DŠ: 95205578, MŠ: 6618502000