10.07.2017

Da bi lahko občudovali polja sivke vam ni potrebno v Provanso le na Primorsko. Fotografa Luka in Ana sta z nami delila tole krasno zaročno fotografiranje na čudovitem polju sivke na Primorskem. Pravljično, kajne?poroka polja sivke poroka polja sivke poroka polja sivke poroka polja sivke poroka polja sivke

Zaupala sta nam nekaj več podrobnosti o samem fotografiranju:”Pri Večnem trenutku se zavedava pomembnosti predporočnih fotografiranj, saj  veva, da vremena na poročni dan ne moreva naročiti ali pa je urnik neveste in ženina tako zapolnjen, da za portretno fotografiranje ob sončnem zahodu ne ostane dovolj časa. Zato se z vsakim parom dogovorimo za predporočno fotografiranje ob sončnem zahodu na lokaciji po izbiri. Navadno nas bodoča mladoporočenca povprašata za najlepše lokacije predporočnih fotografiranj in prav letos smo se odločili, da bomo za predporočna fotografiranja obiskali najlepše kraje v Sloveniji in tujini.

Za to fotografiranje smo se odločili da bomo odšli na Kras, med sivkina polja. Po dveh urah vožnje smo se ustavili v majhni kraški vasici in se nato še nekaj sto metrov sprehodili do samih sivkinih polj, ki so dobro skrita pred očmi javnosti. Odprl se nam je prekrasen pogled na neskončna polja sivke in komaj smo čakali, da pričnemo z ustvarjanjem predporočne pravljice. Začeli smo malce pred sončnim zahodom in končali po sončnem zahodu, ko se je sonce že skrilo za obzorje.

S svojo kemijo, romantiko in čustvenostjo se je par odlično odrezal pred kamero. Vesela sva, da smo skupaj ustvarili posebno in edinstveno predporočno pravljico in že komaj čakava na ustvarjanje novih večnih trenutkov na novih skritih in posebnih lokacijah.”

poroka polja sivke poroka polja sivke poroka polja sivke poroka polja sivke poroka polja sivke poroka polja sivke poroka polja sivke poroka polja sivke poroka polja sivke poroka polja sivke poroka polja sivke poroka polja sivke poroka polja sivke poroka polja sivke

MESEC IN LETO FOTOGRAFIRANJA: Junij 2017

PONUDNIKI

Poročni fotograf: Večni trenutek

SLEDITE NAM NA INSTAGRAMU
@OHSOSTUNNINGBLOGSLOVENIJA
Domen Kolšek, s.p., Urška in Domen, DŠ: 95205578, MŠ: 6618502000